Svingen Tannlegepraksis
Hjem-Våre tjenester-Tannregulering-

VIKTIG information fra Globus Kjeveortopedi AS om samarbeiden med Optin bank ASA.

 

For å spare tid/gjøre det enklere for oss alle, har vi inngått avtale med Optin Bank ASA om mobil betalingsløsning. Dere kan nå se bort fra de papirfakturaer dere tidligere har mottatt fra oss. I stedet vil dere motta en sms med link til OptinPay Dental betalingsside med ny innbetalingsinformasjon som skal benyttes.

Vær vennlig og følg de instruksjoner som fremgår der. Behandlingskostnadene er den samme som vi inngikk i avtalen. NB - fakturaer med forfall før 11.09.2020 likevel skal betales direkte til oss med betalingsinformasjon angitt på papirfakturaen.

 

Pasienter som allerede har betalt behandlingskostnaden, bør ignorere kravene. Dessverre er det sendt ut tekstmeldinger med feil krav til disse pasientene.

 

Dessverre må fremtidige autotrekk kanselleres i tillegg. I stedet kan dere vente på en SMS fra Optin bank / OptinPay Dental og følge instruksjonene der.

 

Globus Kjeveortopedi beklager ulempene. Vi beklager også vanskeligheten med å nå oss via telefon i uka 39. Vi jobber for å eliminere problemene.

 1 av 10Neste >
Copyright 2010 Globus Tannhelse - Tlf: 32 20 00 40 - E-post: post@globustannhelse.noUtviklet avAssist2net AS
Dine Logo